follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail


άρθρο των Financial Times



Πώς η BlackBerry έχασε τη μάχη των smartphones από τις Apple και Samsung. Οι απογοητευτικές πωλήσεις των νέων μοντέλων και η αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων. Πού θα κριθεί το στοίχημα. Στο τραπέζι η πώληση της εταιρείας...









Η Apple και η Samsung έχουν κυριαρχήσει στην άκρως ανταγωνιστική αγορά των smartphones, οδηγώντας την άλλοτε κραταιά BlackBerry στο περιθώριο.



Η καναδική εταιρεία προσπάθησε να πραγματοποιήσει μια δυναμική επιστροφή στις αρχές του 2013, ελπίζοντας ότι το νέο λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10 θα της επέτρεπε να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα.



Ωστόσο, όπως διαπίστωσαν πολύ γρήγορα τα στελέχη της, οι θετικές κριτικές δεν ήταν αρκετές για να στηρίξουν τις πωλήσεις των νέων μοντέλων.



Έξι μόλις μήνες μετά την παρουσίαση του Ζ10 και την ανακοίνωση ζημιών πάνω από $80 εκατ., το διοικητικό συμβούλιο της BlackBerry αποφάσισε να συστήσει ειδική επιτροπή που θα εξετάσει τις εναλλακτικές στρατηγικές λύσεις της εταιρείας.



Στις λύσεις αυτές περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και πιθανή συγχώνευση ή πώλησή της.



Ο συντάκτης των Financial Times που καλύπτει την αγορά των τηλεπικοινωνιών, Paul Taylor, αναλύει τις εναλλακτικές επιλογές που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία και παρουσιάζει το πιο πιθανό σενάριο.



























via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1
Νέο σοκαριστικό βίντεο από το Τσουνάμι του 2011 στην Ιαπωνία

Περίπου 2,5 χρόνια μετά την βιβλική καταστροφή στην Ιαπωνία, ένα νέο βίντεο ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα με σκληρές εικόνες οι οποίες σε βάζουν πραγματικά στη θέση των ανθρώπων που έζησαν τον εφιάλτη.





via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82










perierga.gr - Το περίεργο μαύρο... παγόβουνο!

‘Ενα περίεργο μαύρο… παγόβουνο!



Αυτό που βλέπετε δεν είναι οφθαλμαπάτη ούτε χρωματική επεξεργασία με το Photoshop! Είναι ένα μαύρο παγόβουνο δίπλα σε ένα λευκό! Αν και όλοι γνωρίζουμε ότι ο πάγος έχει λευκό χρώμα, το συγκεκριμένο παγόβουνο αλλάζει τα δεδομένα. Το σκούρο χρώμα του οφείλεται σε διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων το γεγονός ότι μπορεί να έχει αναποδογυρίσει και να φαίνεται η βάση του πάγου ή να έχει δημιουργηθεί από νερό στα κατώτατα στρώματα του ωκεανού. Επίσης ο σκούρος χρωματισμός, που ποικίλλει από πράσινο, καφέ ή μαύρο, συχνά οφείλεται στις ακαθαρσίες που περιέχει το νερό, στη διαφορετική πυκνότητά του αλλά και στο περιεχόμενο του αέρα, ενώ η απουσία φυσαλίδων συχνά δίνει αυτό το αποτέλεσμα αν και είναι ιδιαίτερα σπάνιο. Η εικόνα κάνει το γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας εντύπωση, ενώ ο φωτογράφος… τρίβει τα χέρια του!



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1




Πλησιάζει τα 50 της, αλλά ο χρόνος είναι εξαιρετικά φιλικός μαζί της. Την κάνει όλο και πιο σέξι όσο μεγαλώνει. Η Μόνικα Μπελούτσι ο ανικανοποίητος πόθος εκατομμυρίων ανδρών σε όλο τον κόσμο φωτογραφήθηκε για την περιοδική έκδοση του Paris Match και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό...




























via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip




Την ώρα που η Άντζελα Δημητρίου ξεσήκωσε τους θαυμαστές της με τις παλιές της επιτυχίες σε νυχτερινό κέντρο της Εύβοιας, άγνωστοι εισέβαλαν στο καμαρίνι της και της έκλεψαν κοσμήματα και...







μετρητά.



Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανιζόταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο δημοτικό σχολείο της Δροσιάς στην Εύβοια. Την ώρα που το γλέντι κορυφώνονταν και όλοι περνούσαν υπέροχα και γλεντούσαν άγνωστοι πήγαν στο καμαρίνι της που είχε διαμορφωθεί στο σχολείο και την «έγδυσαν».



Σύμφωνα με πληροφορίες του evianews, άρπαξαν δύο πανάκριβα χρυσά ρολόγια και μετρητά όπου βρήκαν εκεί.



Λίγες ώρες αργότερα, σοκαρισμένη η Άντζελα Δημητρίου δεν μπορούσε να πιστέψει πως έπεσε θύμα κλοπής.



Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία που από νωρίς το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα, διεξάγει έρευνες για να βρει τον δράστη ή τους δράστες.









via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip











Ρεφλεξολογία όπως λέμε... παυσίπονο

Παρόμοια δράση με τα παυσίπονα φάρμακα έχει η εναλλακτική θεραπεία, σύμφωνα με μελέτη


Παυσίπονη δράση και με διάρκεια έχει η ρεφλεξολογία σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη που διεξήχθη από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Πόρτσμουθ. Όπως έδειξαν δοκιμές, τα άτομα που υποβάλλονται σε θεραπείες ρεφλεξολογίας βιώνουν κατά 40% λιγότερο πόνο, με αποτέλεσμα να μπορούν να τον υπομένουν για 45% περισσότερο χρόνο, συγκριτικά με άλλους.



Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που η εναλλακτική ιατρική μέθοδος που βασίζεται σε μαλάξεις και πιέσεις των άκρων δοκιμάζεται επιστημονικά για την αποτελεσματικότητά της ενάντια στον οξύ πόνο.Σύμφωνα με την δρα Κάρολ Σάμιουελ, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ρεφλεξολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματική θεραπεία σε περιπτώσεις ασθενών που ταλαιπωρούνται από οστεοαρθρίτιδα, πόνους στην πλάτη και καρκίνους.



Χάρτης ρεφλεξολογίας για τα κάτω άκρα

«Φρένο» στον πόνο

Οι εθελοντές που έλαβαν μέρος στη μελέτη υπεβλήθησαν σε δύο δοκιμασίες από τους ειδικούς οι οποίοι τους ζήτησαν να βυθίσουν το χέρι τους σε υπερβολικά παγωμένο νερό. Στην πρώτη δοκιμασία, οι εθελοντές είχαν υποβληθεί σε θεραπεία ρεφλεξολογίας στα πόδια προτού βυθίσουν το χέρι τους στο νερό. Στη δεύτερη πάλι, οι ερευνητές τοποθέτησαν δίπλα στο δοχείο με το νερό μια συσκευή αντιμετώπισης πόνου (Tens), η οποία όμως δεν βρισκόταν εν λειτουργία.

Οι επιστήμονες είδαν ότι όταν οι συμμετέχοντες είχαν προηγουμένως υποβληθεί σε θεραπεία πιέσεων άφηναν το χέρι τους στο παγωμένο νερό για περισσότερο χρόνο προτού νιώσουν πόνο, ενώ ακόμη και όταν ένιωθαν πόνο μπορούσαν να τον αντέξουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

«Ενδεχομένως η ρεφλεξολογία να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ο βελονισμός, επιτρέποντας την απελευθέρωση χημικών ουσιών στον εγκέφαλο και περιορίζοντας έτσι το σήμα του πόνου» εξηγεί η δρ Σάμιουελ.http://www.tovima.gr/



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7


Λαχτάρισαν οι επιβάτες που επέβαιναν στο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση την Καβάλα, όταν στις 11.45 σήμερα το πρωί ξέσπασε φωτιά στη μηχανή του λεωφορείου με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες.





Η φωτιά ξέσπασε καθώς το λεωφορείο κινούνταν επί της Εγνατίας Οδού στο ύψος του χωριού Προφήτης λίγο πριν από τα διόδια της Νυμφόπετρας.



Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού, που ήταν έμπειρος, αποφευχθήκαν τα χειρότερα. Οι επιβάτες κατέβηκαν έγκαιρα από το λεωφορείο χωρίς να προκληθεί πανικός και αναστάτωση.



Ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε ότι από τις πρώτες εκτιμήσεις η πυρκαγιά οφείλεται σε μηχανική βλάβη ενώ στον τόπο του ατυχήματος κατέφθασαν πυροσβεστικά οχήματα με πυροσβέστες που έσβησαν αμέσως τη φωτιά πριν προλάβει να εξαπλωθεί.



Αυτή την ώρα όλοι οι επιβάτες επιβιβάζονται σε νέο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ που ξεκίνησε από την Καβάλα για τους μεταφέρει στον τελικό προορισμό τους.
xespao



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91



Και όταν λέμε για τούμπανα, εννοούμε κυριολεκτικά τουμπανιασμένα αυτοκίνητα, όλων των εποχών, σε μια ιδιότυπη έκθεση με τίτλο: "Week at Worthersee by M-design".

Μοναδικά φροντισμένα από τους κατόχους τους που σίγουρα θα τα ζηλέψετε! Δείτε τα πιο κάτω...




via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91



via http://press-gr.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE




Δεν έχουν τελειωμό οι περιπέτειες για την Αθηνά Ωνάση, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με την εμπλοκή του ονόματός της σε δύο αγωγές κατάχρησης δημοσίου χρήματος...







στη Βραζιλία.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», η χρυσή κληρονόμος πιθανότατα θα κληθεί να λογοδοτήσει για το πώς διαχειρίστηκε κρατικά κονδύλια ύψους 3,2 εκ. ευρώ, ένα ποσό που της δόθηκε για τους αγώνες «Athina Onassis Horse Show» που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.



Οι δύο αγωγές κατατέθηκαν από το Δημόσιο εναντίον γνωστών κυβερνητικών στελεχών της Βραζιλίας και εμπλέκουν, μεταξύ άλλων, τον πρόεδρο της MKO Marco Malafaia , καθώς αυτός ανέλαβε να ζητήσει από το κράτος τα χρήματα και έπειτα να τα δώσει στην Αθηνά Ωνάση για τους αγώνες.



Η συγκεκριμένη ΜΚΟ, ζήτησε αυτό το ποσό για τη διοργάνωση της Ωνάση, ισχυριζόμενη πως το διεθνές αθλητικό γεγονός θα έφερνε στη χώρα περισσότερο τουρισμό, θα διευκόλυνε τους αθλητές με ειδικές ανάγκες που θα συμμετείχαν και θα βοηθούσε γενικότερα τη χώρα, καθώς η ιππασία στη Βραζιλία είναι το άθλημα που της έφερε τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια.



Όπως αναφέρεται όμως στις αγωγές, το ποσό που δόθηκε στην ΜΚΟ δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ γι' αυτούς τους σκοπούς, αλλά για άλλες άσχετες δραστηριότητες όπως τη μεταφορά αλόγων των αθλητών από την Ευρώπη στη Βραζιλία. Τονίζεται δε πως στη διοργάνωση, όχι μόνο δεν χρησιμοποιήθηκαν τα κονδύλια για το σκοπό για τον οποίο είχαν εγκριθεί, αλλά δεν παραβρέθηκαν καν αθλητές Παραολυμπιακών Αγώνων.



Μετά τη μεγάλη διάσταση που πήρε το θέμα, η Αθηνά Ωνάση μέσω των δικηγόρων της υποστήριξε σε εφημερίδα του Σάο Πάολο ότι όλα τα κονδύλια ήταν εγκεκριμένα και χρησιμοποιήθηκαν σύμφωνα με το νόμο.



Τις επόμενες μέρες αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα σχετικά με το αν θα παραπεμφεί σε δίκη η υπόθεση, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι διεθνείς αγώνες που φέρουν το όνομα της χρυσής κληρονόμου να μη γίνουν φέτος τον Οκτώβριο.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip










Γονιδιακή η… τεμπελιά!Προσθήκη λεζάντας

Τα γονίδιά μας φαίνεται ότι ευθύνονται για το αν απολαμβάνουμε τη γυμναστική ή αν προτιμούμε να ξαπλώνουμε με τις ώρες στον καναπέ. Σύμφωνα με μελέτη ερευνητών του Πανεπιστημίου του Μισούρι, που πραγματοποιήθηκε σε ποντίκια, η ενεργητικότητά μας ενδεχομένως να οφείλεται σε γονιδιακή προδιάθεση. Στο πλαίσιο των πειραμάτων τους, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν γενετικά τροποποιημένα ποντίκια τα οποία έφεραν συγκεκριμένες γονιδιακές μεταλλάξεις που τους δημιουργούσαν την προδιάθεση να είναι είτε υπερδραστήρια, είτε τεμπέλικα. «Δείξαμε ότι κάποιος θα μπορούσε να είναι τεμπέλης, λόγω γενετικής προδιάθεσης» εξηγεί ο καθηγητής από το Κολέγιο Κτηνιατρικής του πανεπιστημίου, Φρανκ Μπουθ. «Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποτελεί σημαντικό βήμα για την αναγνώριση των βασικών αιτιών γύρω από την παχυσαρκία στον άνθρωπο, δεδομένων των δραματικών εξελίξεων σε ό,τι αφορά την παιδική παχυσαρκία, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ».

«Για παράδειγμα, κάποιος που έχει τη γενετική προδιάθεση η οποία οδηγεί στην έλλειψη κινήτρου για γυμναστική, έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει παχύσαρκος συγκριτικά με κάποιον άλλον» υποστηρίζει ο δρ Μπουθ.

Η μελέτη
Οι ερευνητές έβαλαν τα ποντίκια σε κλουβιά με τροχούς για τη γυμναστική τους και κατέγραψαν τις κινήσεις των τρωκτικών για ένα διάστημα έξι ημερών. Στη συνέχεια επέλεξαν τους 26 πιο δραστήριους «δρομείς» και τους οδήγησαν σε αναπαραγωγή και το ίδιο έκαναν και με τα 26 πιο τεμπέλικα πειραματόζωα. Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε για δέκα γενιές.

Είδαν λοιπόν ότι η ομάδα των «δρομέων» έτρεχε στον τροχό 10 φορές περισσότερο συγκριτικά με εκείνη των τεμπέλικων τρωκτικών. Έπειτα οι επιστήμονες μελέτησαν τα επίπεδα μιτοχονδρίων (των «εργοστασίων» παραγωγής ενέργειας των κυττάρων) στα μυϊκά κύτταρα των ποντικιών, συνέκριναν τη σωματική τους σύνθεση (π.χ. ποσοστό λίπους) και προχώρησαν σε γονιδιακή αξιολόγηση μέσω των αλληλουχιών RNA του κάθε τρωκτικού. «Παρά το γεγονός ότι οι διαφορές ως προς τη σωματική σύνθεση και τον αριθμό των μιτοχονδρίων στα μυϊκά κύτταρα ανάμεσα στις δύο “οικογένειες” ήταν μικρές, ωστόσο καταφέραμε να εντοπίσουμε ξεκάθαρες γονιδιακές διαφορές» υποστηρίζει ο ερευνητής Μάικλ Ρόμπερτς.

«Συγκεκριμένα από 17.000 διαφορετικά γονίδια σε ένα μέρος του εγκεφάλου, εντοπίσαμε 36 γονίδια τα οποία παίζουν βασικό ρόλο ως προς την προδιάθεση για σωματική άσκηση» τονίζει ο ίδιος.

Σε επόμενη φάση, οι επιστήμονες σκοπεύουν να βρουν την ακριβή επίδραση του κάθε γονιδίου ξεχωριστά στην όρεξη για σωματική άσκηση των πειραματόζωων. Τα ενδιαφέροντα ευρήματα παρουσιάζονται στο επιστημονικό έντυπο «American Journal of Physiology: Regulatory, Integrative and Comparative Physiology». Πηγή: tovima.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B7



via http://press-gr.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1


Μπορεί να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια....





Και βέβαια, δεν είναι η πρώτη επιχείρηση που κάνει, εκτός από τις δουλειές του στην τηλεόραση.



Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντίνο!







via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Τον κίνδυνο κατάρρευσης των τραπεζών επισείει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αναφερόμενος στο πρόβλημα που προκύπτει από τα "κόκκινα" στεγαστικά δάνεια, θέτοντας ζήτημα σταδιακής επανεκκίνησης των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία.

Ο κ. Στουρνάρας, στη δήλωσή του στην εφημερίδα Realnews,τονίζει ότι «δεν μπορούμε να μην κάνουμε κάτι, γιατι διαφορετικά θα καταρρεύσουν οι τράπεζες». Διαβεβαιώνει, πάντως, ότι «θα τεθούν κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, ώστε να προστατεύονται αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη και να μην βρίσκουν ευκαιρία να αποφύγουν την καταβολή των δόσεων οι κακοπληρωτές».



via http://press-gr.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1


Ακόμη κλαίμεεεε!!!!!

Η λαχτάρα μας για μια δροσερή βουτιά στην πισίνα πολλές φορές μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις…













πηγή




via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/funny%20videos


Και μέσα σε όλα να είσαι και πιτσιρίκα και να έχεις ν΄αντιμετωπίσεις και την πίεση της δουλειάς. Το κορίτσι αυτό που όλοι αγαπήσαμε από την συμμετοχή της στην εκπομπή του Ant1 κατέρρευσε χθες όταν ο Νεκτάριος Κιρκόπουλος της είπε να τελειώσουν την σχέση τους.



Δε γνωρίζω τον λόγο που συνέβη ούτε και με απασχολεί. Αυτό που ξέρω είναι πως ο Νεκτάριος μετά την συνεργασία του με κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων στο Μεξικό δεν έχει χρόνο ούτε για έρωτες ούτε βεβαίως και για κάθε λογής χορηγίες.



Η ji annan ανέβασε χθες δυο εικόνες της μέσα από το νοσοκομείο και τρόμαξε τους φίλους της. Εισήχθη με ταχυκαρδία και δύσπνοια και οι γιατροί το απέδωσαν σε πίεση στρες και άγχος.























via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE


Έχοντας βάλει την υπογραφή σε συμφωνία για αγώνα πυγμαχίας που θα του αποφέρει...







40 εκατομμύρια δολάρια, ο Floyd Mayweather Jr. είπε να το ρίξει στο στοίχημα και να ποντάρει κάτι παραπάνω στο Μαϊάμι.



Κι όταν λέμε κάτι παραπάνω, στην πραγματικότητα εννοούμε πολλά -πάρα πολλά- παραπάνω και για την ακρίβεια 5,9 εκατομμύρια δολάρια σε νίκη πάνω από 7 πόντους της Χιτ επί των Πέισερς.



Τελικά το αποτέλεσμα τον δικαίωσε καθώς με μια επιβλητική εμφάνιση το Μαϊάμι επικράτησε 99-76, πήρε την πρόκριση για τους τελικούς του NBA κι έκανε το «κακό παιδί» της πυγμαχίας πλουσιότερο κατά 6,5 εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή ήταν το κέρδος του.



Στο twitter μάλιστα, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες όχι μόνο είδηση, αλλά και φωτογραφία του τυχερού δελτίου.







Πηγή: sport-fm.gr




via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91



Από τα καλύτερα...










via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/funny%20videos


Για την κριτική αλλά και τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας...



σε συνέντευξή του στο ΕΓΩ. Αναφερόμενος στα γεγονότα που έγιναν στις συναυλίες του, είπε: «Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα για καμία κακή κριτική, αλλά και ποτέ δεν ανέχθηκα την προβοκάτσια και το ψέμα. Δικαιολογώ την απόγνωση της καθημερινότητας , δεν θα εισπράξω όμως εγώ επιθέσεις και χυδαιότητα προκατασκευασμένη και βαλτή. Έχετε ακούσει για τα φίλια πυρά, για τις παράπλευρες απώλειες σε λάθος στόχους; Κατανοώ το θυμό αυτών που αδικούνται, δεν κατανοώ όμως τη βαρβαρότητα και όπως έχω ξαναπεί για μένα το τραγούδι είναι συνθήκη ζωής και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αυτήν τη συνθήκη την έχω διαφυλάξει με τον καλύτερο και εντιμότερο τρόπο», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ».



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Ο τύπος θα τραβάει τα μαλλιά του μιλάμε.

Ο πρώην σύντροφος της την παράτησε τη μέρα του γάμου τους γιατί σύμφωνα με τον ίδιο δεν μπορούσε να παντρευτεί μία τόσο χοντρή γυναίκα....





Η Pamela Doyle το έβαλε σκοπό της ζωής της να αδυνατίσει και το κατάφερε. Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε και έχασε 50 περίπου κιλά.



Με τον πρώην της συναντήθηκαν μία μέρα τυχαία στο δρόμο και αυτός έπαθε πλάκα από την αλλαγή της. Της ζήτησε να βγουν ραντεβού, αφού τώρα είχε γίνει μία κουκλάρα και έτσι την ήθελε πάντα.



Αυτή αρνήθηκε, του γύρισε την πλάτη και έφυγε. Όπως λέει η Pamela αυτήν τη μέρα την περίμενε πολύ καιρό. Ο πρώην της συνεχίζει να την ενοχλεί αλλά δεν του δίνει καμία σημασία. Άλλωστε σύμφωνα με τα λόγια της "είναι τόσο γουρούνι".














via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip

Διαδικτυακή επίθεση πραγματοποίηθηκε σε ιστοσελίδες που ανήκουν στην Washington Post, στο CNN και στο περιοδικό Time. Τα sites των διεθνών ειδησιογραφικών οργανισμών δέχθηκαν επίθεση από χάκερς υποστηρικτές του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ. Οι επισκέπτες οι οποίοι άνοιγαν τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες, κατευθύνονταν στην ιστοσελίδα της Συριακού Ηλεκτρονικού Στρατού (Syrian Electronic Army-SEA) .

Η SEA έχει χτυπήσει αρκετές εταιρίες μέσων ενημέρωσης τους τελευταίους μήνες, πιο συχνά"χακάροντας" τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Σε αυτήν την επίθεση, η ομάδα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα καθώς αναδρομολόγησε λινκς των ιστοσελίδων ώστε να παραπέμπουν στο σάιτ του Syrian Electronic Army. Ο SEA έχει επιτεθεί σε αρκετές ιστοσελίδες τους τελευταίους μήνες αλλά είναι η πρώτη φορά που τις καταλαμβάνει.



via http://freegr.blogspot.com/search/label/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1

Ακόμα πιο λειτουργική θέλει να κάνει την υπηρεσία αναζήτησής της η Google, και στο πλαίσιο αυτό χρησιμοποιεί πληροφορίες που αντ λεί από τα e-mails του χρήστη, το Google+ του και το Google Calendar, σε συνδυασμό με τις κανονικές πληροφορίες αναζήτησης. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι αν πληκτρολογήσουμε στην αναζήτηση του Google “Is my flight on time?” για μία αεροπορική πτήση στην οποία έχουμε αναφερθεί σε e-mail μας ή την έχουμε καταχωρήσει στο Google Calendar, το Google θα συνδυάσει τα στοιχεία αυτά και θα εμφανίσει τα στοιχεία της πτήσης μας, επιβεβαιώνοντας αν αυτή θα είναι στην ώρα της ή θα καθυστερήσει ! Με τον ίδιο τρόπο, το Google Search μπορεί να εντοπίζει και να μας θυμίζει (κατόπιν εντολής μας) φωτογραφίες, υποχρεώσεις για την επόμενη ημέρα, κρατήσεις σε εστιατόρια ή αγορές από το Διαδίκτυο.



via http://freegr.blogspot.com/search/label/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1

Ένα ακόμα Humble Bundle είναι γεγονός, αυτή τη φορά με το όνομα Humble Origin Bundle το οποίο περιέχει μερικά από τα πιο επιτυχημένα και γνωστά παιχνίδια που έχει εκδώσει η E.A.

Όπως πάντα για να αποκτήσετε το Bundle, μπορείτε να πληρώσετε το ποσό που επιθυμείτε. Εαν δώσετε πάνω από $1 παίρνετε τα αντίστοιχα Origin & Steam κλειδιά, ενώ αν δώσετε πάνω από την BTA (Beat The Average) τιμή, θα λάβετε και τα BTA παιχνίδια.

Άρα, για $1 παίρνετε κλειδιά για τα παρακάτω παιχνίδια:

Dead Space™ (Origin+Steam) [Windows]

Burnout™ Paradise: The Ultimate Box (Origin+Steam) [Windows]

Crysis® 2 Maximum Edition (Origin+Steam) [Windows]

Mirror's Edge (Origin+Steam) [Windows]

Dead Space™ 3 (Origin) [Windows]

Medal of Honor™ (Origin+Steam) [Windows]

Ενώ αν πληρώσετε πάνω από $4.53, δηλαδή όσο είναι η BTA τιμή την ώρα που γράφεται το άρθρο θα λάβετε και τα:

Battlefield 3™ (Origin) [Windows]

The Sims™ 3 + Starter Pack (Origin) [Windows + Mac]

Αν δώσετε κάτω από $1 θα λάβετε το Soundtrack για το The Sims 3 & Battlefield 3. Όλα αυτά τα παιχνίδια συνολικά κοστίζουν περίπου $215, όμως όπως πάντα με το Humble Bundle, σας δίνεται η δυνατότητα να αποφασίσετε εσείς πόσο πραγματικά αξίζουν.

Τα κέρδη του Bundle θα πάνε αποκλειστικά στο Humblebundle.com και σε επιλεγμένες δωρεές όπως: Human Rights Campaign, watsi, American Cancer Society, American Red Cross και San Francisco AIDS Foundation.



via http://freegr.blogspot.com/search/label/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1


Στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής και σε γνωστό ξενοδοχείο, που ανήκει σε θείο της περνά για άλλη μια χρονιά την εβδομάδα διακοπών από τις εργασίες της Βουλής η Έλενα Ράπτη!

Η Θεσσαλονικιά βουλευτής ...





απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK την εντόπισε την ώρα που έκανε το μπάνιο της. Η Έλενα προτιμά τα μπικίνι και τα έντονα χρώματα, αφού διαθέτει απίστευτες αναλογίες. Όσοι δε λουόμενοι την είδαν από κοντά, "έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Το κοραλί μαγιό σε συνδυασμό με την καλλίγραμμη σιλουέτα της εντυπωσίασε τους πάντες!

ελενη ραπτη 1



πηγή: gossiptv.gr



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip




Ένας άντρας έκανε τη συνηθισμένη του βόλτα περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας λέγοντας την προσευχή του. Ξαφνικά λέει δυνατά:...









- Θεέ μου σε παρακαλώ, άσε με να σου κάνω μια ευχή! Και τότε μονομιάς, οι ουρανοί σκοτεινιάζουν, σύννεφα απλώνονται από πάνω του και η φωνή του Θεού από το υπερπέραν ακούγεται να λέει:

- Επειδή ανέκαθεν προσπαθούσες και ήσουν πιστός σε Εμένα με κάθε τρόπο, θα σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις την ευχή σου.

Κι ο τύπος λέει:

- Θέλω να φτιάξεις μια γέφυρα μέχρι την Αντίπαρο, έτσι ώστε να πηγαίνω με το αμάξι μου όποια ώρα θελήσω.

Ο Κύριος του απαντάει:

- Το αίτημα σου είναι καθαρά τεχνοκρατικό. Φαντάσου τις δαπάνες ενός τέτοιου εγχειρήματος. Τα χιλιάδες στηρίγματα που θα χρειάζονταν και θα έφταναν τα βάθη του Αιγαίου! Το τσιμέντο και το ατσάλι που θα χρειαζόταν! Μπορώ να το κάνω αλλά μου είναι δύσκολο να εκπληρώσω την επιθυμία σου για ένα ζήτημα τόσο πεζό. Μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο; Μια ευχή που θα με τιμούσε και θα με δόξαζε.

Ο άντρας σκεφτόταν για πολύ, πολύ ώρα. Τελικά λέει:

- Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσα να καταλάβω τις γυναίκες. Θέλω να ξέρω πώς νοιώθουν μέσα τους, τι έχουν στο μυαλό τους όταν δε μιλούν, γιατί κλαίνε, τι εννοούν όταν λένε "όχι" και πώς μπορώ να κάνω μια γυναίκα αληθινά ευτυχισμένη.

Μετά από λίγα λεπτά σκέψης ο θεός του λέει:

- Θέλεις δύο λωρίδες ή τέσσερις σε εκείνη τη γέφυρα;



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/funny%20videos




Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη μετά την παρουσία της σε παραδοσιακό γάμο στην Κάρπαθο μαζί με τον συντροφό της Ματέο Παντζόπουλο...







Η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να φορέσει παραδοσιακή ενδυμασία και μάλιστα ανέβασε στο Τwitter φωτογραφίες από το χαρμόσυνο γεγονός.










via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Καλλιράχη της Θάσου που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και μέχρι στιγμής

, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του δημάρχου Θάσου, Κώστα Χατζηεμμανουήλ, έχει κάψει περισσότερα από πέντε χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους και θαμνωδών εκτάσεων.


Με το πρώτο φως της ημέρας, πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ξεκίνησαν συνεχείς ρίψεις νερού. Συνολικά στην περιοχή επιχειρούν πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη και πολυάριθμη δύναμη πυροσβεστών από ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Νωρίς σήμερα το πρωί κατέφθασαν στο νησί και νέα εκσκαπτικά μηχανήματα της Υπηρεσίας Πολιτιστικής Προστασίας της Περιφέρειας, μετά τα ερπυστριοφόρα του στρατού που βρίσκονται από χθες το βράδυ στο νησί.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, οι χερσαίες πυροσβεστικές δυνάμεις, κατέβαλαν τιτάνιο αγώνα ώστε ν’ αποτρέψουν τη φωτιά να θέσει σε κίνδυνο τους δύο οικισμούς Καλλιράχης και Μαριών, ενώ όλες οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών και προσβάσεων, όσο γίνεται πιο κοντά στο πύρινο μέτωπο.


Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο δήμαρχος Θάσου τόνισε ότι η κινητοποίηση ολόκληρου του μηχανισμού, τόσο σε επίπεδο δήμου όσο και Περιφέρειας ΑΜΘ, είναι πολύ μεγάλη. «Η προσπάθεια που γίνεται απ‘ όλους τους εμπλεκόμενους είναι να ελεγχθεί η φωτιά και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους οικισμούς». «Ωστόσο», επισήμανε, «είναι λυπηρό ότι η φωτιά κατάστρεψε το μέρος του δάσους που είχε αναδασωθεί μετά τη μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά του 1989».



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91




Αν δεν μας το 'λεγαν θα πιστεύαμε ότι είναι αδελφές ή φίλες!....







Σε μία από τις σπάνιες κοσμικές της εμφανίσεις, εντόπισε ο...φωτογραφικός φακός του entertv την κυρία Εριέττα Μαυρουδή, η οποία υπήρξε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος σε πολυεθνική εταιρεία, παντρεύτηκε τον Φρέντυ Γερμανό και απέκτησε την μοναχοκόρη της.



Η μητέρα της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για να απολαύσει την παράσταση Τραχίνιες”, μαζί με την Ελεάνα Κιρκιλή.








via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip










Perierga.gr - Η πιο συναρπαστική κούνια στον κόσμο!

Η πιο συναρπαστική κούνια στον κόσμο!



Αν έχετε υψοφοβία, ίσως αυτό το βίντεο δεν είναι το κατάλληλο για σας…Ο Ντέιβιντ Γκράχαμ, γνωστός στο διαδίκτυο για τα συναρπαστικά του βίντεο κυρίως με εικόνες από extreme sports, δημιούργησε αυτό που ονομάζει ο ίδιος ως την μεγαλύτερη κούνια στον κόσμο, που έχει ύψος πάνω από 50 μέτρα!



Το γύρισμα έγινε στο Bootlegger Canyon στην πολιτεία της Γιούτα των ΗΠΑ και παρουσιάζει τον Γκράχαμ και τους φίλους του να πετούν κυριολεκτικά στον αέρα!Το βίντεο έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα «hits» στο You Tube, με πάνω από 7 εκατομμύρια θεατές, και κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Απολαύστε το!Αν έχετε υψοφοβία, ίσως αυτό το βίντεο δεν είναι το κατάλληλο για σας…

Ο Ντέιβιντ Γκράχαμ, γνωστός στο διαδίκτυο για τα συναρπαστικά του βίντεο κυρίως με εικόνες από extreme sports, δημιούργησε αυτό που ονομάζει ο ίδιος ως την μεγαλύτερη κούνια στον κόσμο, που έχει ύψος πάνω από 50 μέτρα!Το γύρισμα έγινε στο Bootlegger Canyon στην πολιτεία της Γιούτα των ΗΠΑ και παρουσιάζει τον Γκράχαμ και τους φίλους του να πετούν κυριολεκτικά στον αέρα!

Το βίντεο έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα «hits» στο You Tube, με πάνω από 7 εκατομμύρια θεατές, και κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Απολαύστε το!http://perierga.gr/



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1