follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!




Ο γνωστός σχεδιαστής με την παρέα του απαθανατίστηκε πρόσφατα στην πανέμορφη Κεφαλονιά, ενώ εν συνεχεία ταξίδεψε με προορισμό την Κρήτη όπου και είχε μία άτυχη στιγμή...



Που; Στην γραφική παραλία Μαράθι με τους δύο όμορφους κολπίσκους, μέρος που απολαμβάνει τα μπάνια του και ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.



Εγκαταλείποντας την παραλία όμως, σύμφωνα με την Espresso, ο Ιταλός σχεδιαστής κούτσαινε. Τι είχε συμβεί; Πάτησε αχινό, στραβοπάτησε και στραμπούληξε τον αστράγαλό του.



πηγή:pygmi.gr



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
Δείτε την σε μια πολύ παλιά φωτογραφία με τη μαμά της προτού αφεθεί στα χέρια του πλαστικού χειρουργού!















kamikazi.gr



via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE




Μπορεί να είναι μικροσκοπική όμως έχει και αυτό τα καλά του! Η Ελευθερία Ελευθερίου ξέρει να προβάλει αυτά που έχει! Όσο μπόι της λείπει τόσο νάζι έχει!...







Μετά τις πόζες που έβαλαν φωτιά στη Σκιάθο, τώρα βρίσκεται στη Κύπρο, τη πατρίδα της! Πριν από λίγο έβγαλε μια φωτογραφία για να μας δείξει πως χαλαρώνει! Εκείνη χαλαρώνει όχι όμως και οι άλλοι που τη βλέπουν! Κορμί για φίλημα !








via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Mία νέα μάστιγα έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στους στενούς δρόμους της πρωτεύουσας την ώρα που η συναλλαγή σάρκας και χρημάτων έχει φθάσει να γίνεται σε ώρα αιχμής στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου.




Ποια είναι αυτή; Η εκδήλωση της επιθυμίας ερωτικής συνεύρεσης από αγόρια σε μικρότερα.


Πιο συγκεκριμένα πολλές περιπτώσεις με την μορφή της απαίτησης όπου γεμίζει με φόβο τα παιδιά που έχουν βγει για να παίξουν ή να κάνουν ποδήλατο στην γειτονιά τους.


«Θύματα...» μίας τέτοιας απαίτησης έπεσαν πριν από λίγο καιρό δύο μαθητές 13 και 14 ετών από ένα μεγαλύτερο τους κατά την διάρκεια μίας βόλτα με το ποδήλατο.



Αργά το απόγευμα την ώρα που ο ήλιος έχει αρχίσει να πέφτει ένας νεαρός που ανήκει σε κοινωνικά ανένταχτη ομάδα πετάχτηκε μπροστά σε ένα από τα παιδιά που έκαναν ποδήλατο σε περιοχή κοντά στο παλιό νοσοκομείο και το ΚΤΕΛ.


«Μου έπιασε το τιμόνι του ποδηλάτου μου και με ανάγκασε να σταματήσω. Με το που σταμάτησα άρχισε να μου την πέφτει.... Ήταν παράξενα ντυμένος και τα μαλλιά του τα είχε βάψει. Κάποια στιγμή που χαλάρωσε το σφίξιμο του χεριού του στο τιμόνι έκανα μία απότομη κίνηση και του ξέφυγα. Αμέσως ανέβηκα στο ποδήλατο και άρχισα να απομακρύνομαι γρήγορα ενώ αυτός για λίγο διάστημα με κυνήγησε», επισημαίνει ένας 13χρονος μαθητής 1ης Γυμνασίου.


Την ίδια εμπειρία έζησε και ένας 14χρονος λίγες μέρες αργότερα στην ίδια περίπου περιοχή οποίος μίλησε για μία μάγκικη συμπεριφορά του μεγαλύτερου αγοριού με στόχο να τον αναγκάσει να πάει μαζί του.



«Έκανα ποδήλατο και ενώ πήγαινε στην άκρη του δρόμου αυτός ξαφνικά μπήκε στην μέση και με σταμάτησε. Πριν προλάβω να καταλάβω τι ήθελε άρχισε να μου πουλάει μαγκιά για να με φοβίσει και να αναγκαστώ να κάνω ότι ήθελε. Μου την έπεφτε κανονικά αλλά εγώ το έβαλα στο πόδια και έφυγα μακριά», υποστήριξε ο 14χρονος μαθητής Γυμνασίου, οποίος τόνισε ότι και φίλοι του σε παρακείμενες γειτονιές έχουν πει πως έχουν δεχθεί ενοχλήσεις από τον τύπο με το βαμμένο μαλί.


Τώρα πλέον τα παιδιά πηγαίνουν για ποδήλατο δύο-δύο ή τρία-τρία γιατί φοβούνται να κάνουν μόνα τους και να μπορέσουν να αντιδράσουν σε μία νέα ενόχληση τέτοιου τύπου και να μπορέσουν να απομακρυνθούν έγκαιρα.

ileiapost



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91

Συγκλονιστικό στιγμιότυπο από το πολύνεκρο δυστύχημα

Βίντεο από τον εκτροχιασμό του τραίνου που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη βόρεια Ισπανία, δόθηκε στη δημοσιότητα.



Στο συγκλονιστικό στιγμιότυπο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, καταγράφεται η στιγμή που ο συρμός ενώ κινείται με μεγάλη ταχύτητα πάνω στη στροφή, βγαίνει από τις ράγες.



Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, φαίνεται η σφοδρότητα με την οποία το τραίνο εκτροχιάζεται, οδηγώντας στο θάνατο δεκάδες επιβάτες.



Δείτε το βίντεο...





via http://www.verikoko.net/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82


Αιμόφυρτος στο σαλόνι του σπιτιού του με ένα σοβαρό τραύμα στο λαιμό, βρέθηκε από την ίδια του τη μάνα, ένας 19χρονος φαντάρος από την ευρύτερη περιοχής της Κρέστενας ο οποίος φαίρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο.




O νεαρός, που βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος χθες το μεσημέρι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τους γονείς του στο Νοσοκομείο Κρεστένων και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του χρειάστηκε η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας «Ρίο» προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.




O νεαρός που υπηρετεί τον τελευταίο μήνα στο στρατόπεδο της Αυλώνας, επέστρεψε με τους γονείς του από την Αθήνα χθες το μεσημέρι και λίγες ώρες αργότερα φαίρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας πιθανόν σουγιά που είχε πάνω του. Κανείς δεν ξέρει, τον λόγο που θα έκανε τον 19χρονο να προβεί σε αυτή του την πράξη ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Κρεστένων.



thebest.gr






via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91
Απ’ότι φαίνεται η επανασύνδεση τους βγήκε σε καλό!







Μαρία Σολωμού και Πάνος Μουζουράκης τρέλαναν τη Μύκονο με την “καuτή” τους στάση!


Δείτε τους στη φωτογραφία!









via http://www.to-gamato.com/search/label/LIFE%20STYLE
Κλειδώνουν οι 8.296 διαθεσιμότητες μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη Κλειδώνουν οι 8.296 διαθεσιμότητες μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη. Η νέα λίστα καταρτίζεται ήδη, ενώ η τρόικα έστειλε χθες μήνυμα καθυστερώντας τη...

δόση για μόλις 80 άτομα που δεν βγήκαν στη διαθεσιμότητα.



Πλέον μπήκε σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου για την αναδιάρθρωση του υπουργείου Παιδείας με την ανακοίνωση για λουκέτο σε 118 δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία (31 δημοτικά και 87 νηπιαγωγεία), ενώ συγχωνεύονται 17 δημοτικά σχολεία και 12 νηπιαγωγεία.



Παράλληλα και μετά τους 3.000 δημοτικούς αστυνομικούς φαίνεται ότι παίρνουν σειρά πολιτικοί υπάλληλοι που υπηρετούν σε μονάδες των σωμάτων ασφαλείας, αλλά και χιλιάδες διοικητικοί υπάλληλοι σε διάφορα υπουργεία.



Είναι χαρακτηριστικό ότι περίπου 2.000 πολιτικοί υπάλληλοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και άλλοι περίπου 400 από το Άμυνας μπαίνουν πρώτοι στο στόχαστρο της διαθεσιμότητας.



1.350 υπάλληλοι του υπουργείου Υγείας μετακινούνται σε άλλες θέσεις μετά από συγχωνεύσεις νοσοκομείων, ενώ σε διαθεσιμότητα θα βρεθούν ακόμη 400 υπάλληλοι από τα υπουργεία Εργασίας, Ανάπτυξης, Τουρισμού, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης.



Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο η νέα λίστα είναι:

-3.000 Δημοτικοί Αστυνομικοί

-400 υπάλληλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

-80 από το υπ. Ανάπτυξης

-100 εργαζόμενοι στο υπ. Περιβάλλοντος

-2.000 υπάλληλοι του υπ. Δημόσιας Τάξης

-30 εργαζόμενοι στο υπ. Εργασίας

-150 υπάλληλοι του υπ. Τουρισμού

-125 υπάλληλοι του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

-1.350 υπάλληλοι του υπ. Υγείας

0Θα ενταχθούν εργαζόμενοι σε υπό κατάργηση και συγχώνευση φορείς και εργαζόμενοι σε Δήμους



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91
5 άνθρωποι μαθαίνουν τον τρόπο που θα πεθάνουν

Το «THIS IS HOW YOU DIE» είναι μια εκκεντρική ταινία μικρού μήκους, γεμάτη black humor, την οποία σκηνοθέτησε ο Michael Mohan. Αποτελείται από 5 ιστορίες για 5 χαρακτήρες στην «Μηχανή του θανάτου», μια περίεργη μηχανή που προβλέπει το μέλλον και το πως θα πεθάνεις…





via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1











sxeseis-rantevoy- tropoi-386

3 τρόποι για να κάνετε πιο διασκεδαστικά τα ραντεβού σας.




Είστε καιρό μόνη σας και έχετε βαρεθεί τα αποτυχημένα ραντεβού; Παρακάτω θα βρείτε 3 λύσεις για να ανανεώσετε τα ραντεβού σας, που θα έχουν ένα ευχάριστο αποτέλεσμα.

Μην έχετε προσδοκίες: Κάθε αποτυχημένο ραντεβού που έχετε βγει σας έχει απογοητεύσει και σας έχει «κουράσει», διότι δεν είναι αυτό που ψάχνετε. Σταματήστε λοιπόν να έχετε προσδοκίες από τους άλλους και να είστε ανοιχτή σε ό,τι κι αν προκύψει. Έτσι, θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα ραντεβού και να έχετε περισσότερες πιθανότητες να ενδιαφερθείτε για τον άλλον.

Κάντε κάτι πρωτότυπο: Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την απογοήτευση του πρώτου ραντεβού, είναι να κάνετε κάτι πρωτότυπο. Αποφύγετε τα εστιατόρια, τα μπαρ και το σινεμά και δοκιμάστε να πάτε για bowling, για περίπατο ή ακόμα και σε μια gallery, εάν σας αρέσει η τέχνη.

Πάρε πρωτοβουλίες: Αντί να κατηγορείτε τον άλλον για το αποτυχημένο σας ραντεβού, αναλάβετε εσείς τα ινία και προγραμματίστε το ραντεβού σας όπως εσείς θέλετε. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε ένα εστιατόριο που δεν περνάτε καλά, πάρτε την πρωτοβουλία και προτείνετε να πάτε κάπου αλλού.Ακολουθήστε τα παραπάνω tips και απολαύστε τις καινούργιες γνωριμίες.http://www.myworld.gr



via http://solidaritymit.blogspot.com/search/label/%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82


Η τραγωδία σημειώθηκε το πρωί στα Τρίκαλα, όταν ένας εργαζόμενος σε ιδιωτικά εκκοκκιστήρια της περιοχής βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα εργασίας...







Ο εργάτης κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες «μπλέχτηκε» σε μηχάνημα εντός του εκκοκκιστηρίου και διαμελίσθηκε, μπροστά στους συναδέλφους του, που ήταν αδύνατον να τον σώσουν. Στο εκκοκκιστήριο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν το θύμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει το χωριό του, στην Καρδίτσα, απ'όπου καταγόταν. Η οικογένειά του, πληροφορήθηκε τον θάνατο από συναδέλφους του, που τηλεφώνησαν στο σπίτι.

thessalinews.gr



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91




Γέννησε το πρώτο της παιδί τον Μάρτιο αλλά ο... βήχας της δημοσιότητας δεν κόβεται εύκολα....





Το πρώην «κουνελάκι» του Playboy, Holly Madison, αποδεικνύει με τη νέα της φωτογράφιση ότι ήδη έχει χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για το κορμί της.



H Holly Madison βράχηκε στην πισίνα του σπιτιού της στο Λας Βέγκας με το πράσινο μπικίνι της το οποίο δεν αποκλείεται να είναι και αυτό που φορούσε πριν τη γέννα καθώς τα προσόντα της ασφυκτιούσαν μέσα σε αυτό…










via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip
5 άνθρωποι μαθαίνουν τον τρόπο που θα πεθάνουν

Το «THIS IS HOW YOU DIE» είναι μια εκκεντρική ταινία μικρού μήκους, γεμάτη black humor, την οποία σκηνοθέτησε ο Michael Mohan. Αποτελείται από 5 ιστορίες για 5 χαρακτήρες στην «Μηχανή του θανάτου», μια περίεργη μηχανή που προβλέπει το μέλλον και το πως θα πεθάνεις…





via http://grizosgatos.blogspot.com/search/label/%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82
Κοιμηθείτε γυμνοί… κάνει καλό! Οι επιστήμονες συνηγορούν ότι το να κοιμάται κανείς χωρίς ρούχα έχει σημαντικά οφέλη για τη σωματική αλλά και την ψυχική του υγεία... και όχι μόνο...

το καλοκαίρι λόγω ζέστης!



Το μυστικό της αντιγήρανσης

Μπορεί να μας αρέσει να νιώθουμε έντονη ζεστασιά την ώρα του ύπνου αλλά η φυσική πτώση της θερμοκρασίας του σώματος την ώρα του ύπνου είναι αναγκαία για τον οργανισμό μας.



Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η θερμοκρασία του υπονοδωματίου δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους 21βαθμούς Κελσίου και αυτό γιατί έτσι διακόπτεται η απελευθέρωση βασικών αντιγηραντικών ορμονών καθώς και της αυξητική ορμόνη.



Για γερά οστά και σώμα

Τα πολύ ζεστά ρούχα εμποδίζουν την απελευθέρωση των ορμονών που ενώ κοιμόμαστε εργάζονται αδιάκοπα για να «επισκευάσουν» τα οστά, το δέρμα και τους μύες μας από τις φθορές που υφίστανται καθημερινά.



Για να κοιμόμαστε καλύτερα

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι κάποιες μορφές αϋπνίας σχετίζονται με την αδυναμία του σώματος να κρυώσει αρκετά κι έτσι να βυθιστούμε σε βαθύτερα στάδια ύπνου.



Κατεβάζοντας την θερμοκρασία του σώματος έστω και έναν βαθμό Κελσίου, τα ποσοστά ύπνου στο 3ο και 4ο στάδιο αυξάνονται και οι άνθρωποι δεν ξυπνούν τόσο συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας.



Λιγότερη κορτιζόλη - χαμηλότερα επίπεδα λίπους στις «επικίνδυνες περιοχές

Όσο ενισχύεται η αυξητική ορμόνη, η κορτιζόλη μειώνεται. Και όσο μειώνεται η κορτιζόλη, τόσο ξεκουραζόμαστε πραγματικά.



Το σώμα ξεκουράζεται και αναρρώνει πραγματικά μεταξύ 10μ.μ. και 2π.μ., όπου και η κορτιζόλη βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα. Από τις 2 π.μ. οι επινεφρίδιοι αδένες, ή αδένες άγχους, αρχίζουν να εργάζονται για την παραγωγή κορτιζόλης σε προετοιμασία για την επόμενη μέρα, η οποία βρίσκεται στις κορυφές στις 4 π.μ. και φτάνει το υψηλότερο σημείο της γύρω στις 6 π.μ.



Τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, υψώνουν την αρτηριακή πίεση και την χοληστερόλη, αυξάνουν την όρεξη, αναστατώνουν τις κανονικές συνήθειες ύπνου, μειώνουν τη λίμπιντο και αυξάνουν την επιθυμία για ζάχαρη και υδατάνθρακες.



Οξυτοκίνη, η ορμόνη της... αγάπης

Η ορμόνη αυτή αυξάνεται όταν υπάρχει επαφή δέρματος δυο ανθρώπων, μέσω του μασάζ, της αγκαλιάς, της σεξουαλικής επαφής αλλά και όταν ένα ζευγάρι κοιμάται μαζί γυμνό.



Η οξυτοκίνη αυξάνει την ερωτική επιθυμία, βελτιώνει τους οργασμούς, μειώνει το άγχος και διώχνει την κατάθλιψη.



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%A5%CE%93%CE%95%CE%99%CE%91
Η Joanne, από τα 18 της έως και σήμερα, δείχνει να είναι οχτώ μηνών έγκυος, χωρίς να είναι στην πραγματικότητα!




Που οφείλεται η φουσκωμένη κοιλιά;



Σε μια εντερική διαταραχή, από την οποία υποφέρει η 33χρονη, με αποτέλεσμα όπως λέει, να μη μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, μιας και κάθε φορά που υποφέρει από αυτή, πρήζεται η κοιλιά της και πονάει πολύ.








via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91


Σχετικά με το χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:


Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, (ΚΥΑ), των Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης την 31/12/2012, παραχωρήθηκε η χρήση και η εκμετάλλευση του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού. (όλη η έκταση με τις εγκαταστάσεις της), στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (ΠΑΜΘ).

Την 15 Φεβρουαρίου 2013 υπογράφηκε η σύμβαση παραχώρησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού (ΧΚΦ), από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, στην Περιφέρεια ΑΜ- Θ. Έκτοτε ξεκινήσαμε τις διαδικασίες εκμίσθωσης του ΧΚΦ, αφού προηγούμενα προς τούτο υπήρξε σχετική πολιτική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Την 25/04/2013 απέστειλε η αρμόδια υπηρεσία (Δ/νση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Δράμας), την διακήρυξη εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ προς λήψη απόφασης έγκρισής της, ως ο νόμος ορίζει.

Η Οικονομική Επιτροπή ανέπεμψε το θέμα, την 28/05/2013, στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΠΑΜ-Θ προς λήψη από αυτό της σχετικής απόφασης, το οποίο μετά από 3 συνεδριάσεις, ενέκρινε στις 24/07/2013, το σχέδιο διακήρυξης του πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης του Χ.Κ.Φ, όπως συντάχθηκε από την αρμόδια υπηρεσία, με την προσθήκη προσαρτήματος στο οποίο θα αναφέρεται «η ύπαρξη των άκυρων συμβάσεων και οι αναληφθησόμενες ενέργειες από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ για την αποβολή των αυθαίρετων κατόχων μισθωτών, με την ρητή επισήμανση ότι μετά την απόδοση των εκτάσεων στη νόμιμη κάτοχο του θα παραχωρηθούν αμελλητί στον ανάδοχο μισθωτή».

Προσπαθήσαμε αυτό το διάστημα όλοι οι εμπλεκόμενοι, η διοίκηση δηλαδή της Αντιπεριφέρειας, οι δραστηριοποιούμενοι μέχρι τώρα στο χιονοδρομικό και οι ενδιαφερόμενοι για την μίσθωση του, με το προτεινόμενο σχέδιο της διακήρυξης από την αρμόδια υπηρεσία, να εξασφαλίσουμε για δύο χρόνια τουλάχιστον την συνολική λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού, με ταυτόχρονη διερεύνηση εκ μέρους μας των παρανομιών σε αυτό και την εξασφάλιση της νομιμότητας.

Η χθεσινή απόφαση, συμπλήρωσε ο κ Ξανθόπουλος, είναι πιθανό να οδηγήσει σε μη εκδήλωση ενδιαφέροντος στη δημοπρασία (άγονος διαγωνισμός), ή σε εκμίσθωση τμήματος του Χιονοδρομικού με αποτέλεσμα μερική χρήση αυτού και ορατή την πιθανότητα μη λειτουργίας του.




via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1
Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον εκτροχιασμό του τρένου Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τα συντρίμμια του τρένου που εκτροχιάστηκε στις παρυφές της πόλης Σαντιάγο ντε Κομποστέλα στη Γαλικία της....

βόρειας Ισπανίας, οδηγώντας στο θάνατο τουλάχιστον 77 επιβάτες και τραυματίζοντας 143.



Πτώματα κείτονται σκεπασμένα στο δρόμο ενώ βοήθεια παρέχεται στους σοκαρισμένους τραυματίες. Ορισμένα τμήματα του τρένου δεν έχουν ακόμα ερευνηθεί γι' αυτό υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.



Πιθανότερο αίτιο του εκτροχιασμού, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, είναι η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει το τρένο.



Επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στην έρευνα η εφημερίδα «El Pais» ανέφερε, ότι το τρένο κατά τη στιγμή του δυστυχήματος, διερχόταν μια στροφή έχοντας αναπτύξει ταχύτητα 180 χιλιομέτρων ανά ώρα, ενώ το σημείο είχε περιορισμό ταχύτητας στα 80 χιλιόμετρα ανά ώρα «Αυτή ήταν μια πολύ-πολύ δύσκολη κλειστή στροφή. Για το λόγο αυτό στο σημείο όπου το τρένο εκτροχιάστηκε, απαγορεύεται η ταχύτητα να είναι πάνω από 80 χιλιόμετρα ανά ώρα», πρόσθεσε η «El Pais».



Δείτε φωτογραφίες:




via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97
Η εφίδρωση προλαμβάνει το εγκεφαλικό Η εφίδρωση μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητική, όμως δεν παύει να αποτελεί μια αναγκαία αντίδραση του οργανισμού, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις...

υψηλές θερμοκρασίες. Μάλιστα, σύμφωνα με νέα έρευνα, η εφίδρωση αποδεικνύεται πολύτιμος σύμμαχος για την υγεία μας, αφού περιορίζει τον κίνδυνο του εγκεφαλικού.



Επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η εφίδρωση κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας μπορεί να μειώσει την πιθανότητα εγκεφαλικού επεισοδίου σε ποσοστό που φτάνει το 20%. Η μελέτη, η οποία στηρίχθηκε στην παρακολούθηση περισσότερων από 27.000 Αμερικανών, ηλικίας 45 ετών και άνω, για ένα διάστημα 5,7 ετών, αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι που δεν ασκούνται σωματικά είναι πιο πιθανό να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο ή παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο σε σχέση με εκείνους που κάνουν γυμναστική μέτριας ή έντονης έντασης τέσσερις φορές την εβδομάδα.



Τα ευρήματα της μελέτης, ωστόσο, δεν ήταν τα ίδια και για τα δύο φύλα. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η σχέση μεταξύ σωματικής δραστηριότητας και εγκεφαλικών επεισοδίων ήταν λιγότερο σαφής για τις γυναίκες.



Ο επικεφαλής της έρευνας, δρ Michelle McDonnell, λέκτορας των Επιστημών Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας, δήλωσε: «Η άσκηση μειώνει την αρτηριακή πίεση, το βάρος και τον διαβήτη. Πλέον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με ακρίβεια πόσο περιορίζεται ο κίνδυνος του εγκεφαλικού με τη μείωση του καπνίσματος ή τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, ωστόσο χρειάζεται να γίνουν επιπλέον έρευνες για να εξακριβώσουμε πόσο συμβάλλει η σωματική άσκηση σε αυτή την κατεύθυνση». Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Stroke».



Πηγή: vita.gr



via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%A5%CE%93%CE%95%CE%99%CE%91
Φωτογραφική μηχανή με θηριώδη αισθητήρα ετοιμάζει η Canon Σύμφωνα με δημοσίευμα του συνήθως έγκυρου Photography Bay, η Canon ετοιμάζει μια DSLR φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα 75 megapixels...

(ή και μεγαλύτερο).Ο εν λόγω θηριώδης αισθητήρας θα φιλοξενηθεί σε ένα σασί παρόμοιο με της εκπληκτικής EOS 1D X, η οποία κοστίζει 6.500 ευρώ στην ελληνική αγορά...



Οι πηγές του Photography Bay κάνουν λόγο και για «οθόνη σοκαριστικής ευκρίνειας» στην πλάτη της φημολογούμενης DSLR, αλλά και για υψηλότερο frame rate σε σχέση με την 1D X. Αν η φήμη αποδειχτεί αληθινή, η Canon EOS με αισθητήρα 75 megapixels θα λανσαριστεί στην αγορά μέσα στο 2014.




via http://krini-kalamaria.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%95%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91



Δώστε μια καλοκαιρινή νότα στη διατροφή σας και εμπλουτίστε τη με δροσιστικές τροφές που θα σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε μια πιο λεπτή βερσιόν του εαυτού σας.

Όσο ο καιρός ζεσταίνει, τόσο πιο επιτακτική θα είναι η ανάγκη για σορτς, βερμούδες, ανάλαφρες μπλούζες και ρούχα που από τη μία μεν μας δροσίζουν, από την άλλη, όμως, αποκαλύπτουν μια πλευρά του εαυτού μας που κρύβαμε καλά όλο το χειμώνα.



Κι ενώ βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τα περιττά κιλά, επόμενο είναι να στρεφόμαστε προς ακραίες λύσεις και να υιοθετούμε δίαιτες που μας αφήνουν νηστικούς και δεν μας παρέχουν ούτε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ούτε επαρκές «καύσιμο» για να δουλεύει ο μεταβολισμός μας. Κι ενώ ο χρόνος πιέζει και το καλοκαίρι πλησιάζει, οι προσπάθειες γίνονται όλο και πιο απεγνωσμένες.



Το μυστικό της υγιούς απώλειας βάρους, όμως, είναι να επιλέγουμε υγιεινές τροφές στη διατροφή μας και να προσπαθούμε να λαμβάνουμε λιγότερες θερμίδες ή να αφιερώνουμε χρόνο στο να καίμε περισσότερες μέσω της γυμναστικής. Και τι είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να λαμβάνουμε αρκετές θερμίδες και ταυτόχρονα να τρεφόμαστε σωστά; Τα φρούτα και τα λαχανικά εποχής.



Η φύση είναι στην ακμή της το καλοκαίρι και όλα αυτά τα δροσερά και νόστιμα φρούτα και λαχανικά μας περιμένουν για να μας μεταφέρουν βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες, όπως επίσης τη φρεσκάδα και το άρωμά τους. Αφήστε, λοιπόν, τα μήλα και τα πορτοκάλια για το φθινόπωρο και το χειμώνα και κάντε χώρο για τα φρούτα εποχής – δεν θα αργήσετε να διαπιστώσετε ότι ο δείκτης της ζυγαριάς σας ξαφνικά δείχνει να σας συμπαθεί.



Σαλάτες: βάλτε φαντασία και χορτάστε νοστιμιά



Ετοιμάζονται γρήγορα, ανά πάσα στιγμή, και αποτελούν το κατάλληλο γεύμα εν μέσω ζέστης, όταν δεν θέλουμε να καταναλώσουμε κάτι βαρύ. Ξεπλύνετε καλά τα λαχανικά που θα χρησιμοποιήσετε και αφήστε τη φαντασία σας να… οργιάσει κάνοντας αλχημείες και προσθέτοντας π.χ. μαζί με τα λαχανικά και φρούτα ή τυρί χαμηλών λιπαρών ή καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς, τζίντζερ, φασόλια και ό,τι άλλο σας έρθει στο μυαλό – αρκεί να κρατήσετε τη γραμμή των χαμηλών λιπαρών και χαμηλών θερμίδων. Δώστε περισσότερη γεύση με βιολογικά βότανα και αν θέλετε να μετατρέψετε τη σαλάτα σας σε ένα πιο κυρίως γεύμα, προσθέστε της μερικά κομμάτια κοτόπουλου, γαλοπούλας ή τόνου.



Κρύες σούπες: δυναμωτικές, νόστιμες και θρεπτικές



Αν δεν παρασυρθείτε από τις έτοιμες και ετοιμάσετε μόνοι σας μια κρύα σούπα λαχανικών χωρίς λιπαρά και με ελάχιστο αλάτι, θα έχετε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή ένα δροσερό σνακ ή γεύμα που σας χορταίνει, χωρίς να σας φορτώνει με θερμίδες. Με πρώτη ύλη τη ντομάτα ή το αγγούρι μπορείτε να ετοιμάσετε διάφορες σούπες, ενώ αρκετά διαδεδομένη είναι η ισπανική γκασπάτσο, που φτιάχνεται με ντομάτες, σκόρδο, ελαιόλαδο, ξύδι και την προσθήκη του τριμμένου ψωμιού. Ακόμη, μια τέτοια σούπα, εφόσον καταναλωθεί στην αρχή ενός γεύματος, θα σας βοηθήσει να μην καταναλώσετε μεγάλες ποσότητες λιπαρών στη διάρκεια του γεύματος κι έτσι να αποφύγετε έξτρα θερμίδες.



Πεπόνι: γλυκό και δροσερό



Το στερούμαστε όλη τη χρονιά και τώρα που έρχεται η εποχή του ανυπομονούμε να το δούμε ξανά στο πιάτο μας, ειδικά τα ζεστά απογεύματα που αναζητάμε κάτι δροσερό να μας χορτάσει. Λόγω του ότι το μισό πεπόνι αποτελείται από νερό έχει λίγες θερμίδες, αποδίδοντας μόλις 30 στα 100 γραμμάρια και βοηθώντας σας στον έλεγχο της πρόσληψης αυτών. Συν τοις άλλοις, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, ενώ περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βιταμίνη C, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο και άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά, χαρίζοντάς σας εκτός από καλύτερη σιλουέτα (στο πλαίσιο πάντα μια ισορροπημένης διατροφής), τόνωση του οργανισμού σας.



Λαχανικά στο γκριλ: μια νόστιμη καλοκαιρινή επιλογή



Ένα πιάτο με λαχανικά στο γκριλ μπορεί να σας δώσει πλήθος επιλογών έτσι ώστε να δαμάσετε την πείνα σας, χωρίς να στραφείτε προς τα λιπαρά. Κρεμμύδια, πιπεριές, κολοκυθάκια, καρότα, μελιτζάνες, σπαράγγια, σκόρδα είναι μερικά μόνο από τα λαχανικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις σαλάτες μαζί με κατσικίσιο τυρί, σε πίτες, αλλά και σε ζυμαρικά (προτιμώντας τα ολικής άλεσης), προκειμένου να φτιάξετε ένα γεύμα πλούσιο σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά, που θα σας κρατήσει χορτάτους με λίγες θερμίδες και ελάχιστα λιπαρά (ανάλογα πάντα με το τι υλικά θα προσθέσετε και κατά πόσο θα επιλέξετε να μείνετε μακριά από τα λιπαρά των τυριών κ.ο.κ.).



Ροφήματα με λίγες ή καθόλου θερμίδες: ξεδιψούν χωρίς κόστος



Όταν έξω κάνει ζέστη, τα αναψυκτικά, τα διάφορα γλυκά ροφήματα, το κρύο τσάι με ζάχαρη και τα smoothies φαντάζουν σαν όαση μπροστά μας. Οι θερμίδες που κουβαλάνε, όμως, δεν είναι αμελητέες και δυστυχώς δεν ισχύει το «ό,τι πίνουμε δεν μετράει». Ειδικά το καλοκαίρι, τα διάφορα ποτά που καταναλώνουμε πολλές φορές μπορεί να ξεπερνούν σε θερμίδες ένα από τα γεύματά μας, χωρίς εμείς να έχουμε αντιληφθεί τις θερμίδες που έχουμε προσθέσει στη διατροφή μας. Μπορούμε, όμως, να φτιάξουμε μόνοι μας μερικά δροσερά, καλοκαιρινά ροφήματα που θα μας τονώσουν έσω κι έξω, χωρίς το βάρος των θερμίδων. Μπορείτε π.χ. να ρίξετε σε λίγο άσπρο κρασί νερό με γεύση λεμονιού (120 θερμίδες), να αναμείξετε χυμό λεμονιού και ροδιού με ανθρακούχο νερό με άρωμα λεμονιού και να προσθέσετε πάγο (35 θερμίδες) ή να προσθέσετε κάποιο αεριούχο ποτό με εκχυλίσματα βοτάνων και ρίζες ή σόδα πορτοκάλι σε μισό φλιτζάνι παγωμένου γιαουρτιού και να τα ανακατέψετε (100 θερμίδες).



Φρουτώδη επιδόρπια: αντί για λιπαρά γλυκά



Δυστυχώς, οι λιγούρες και η επιθυμία για γλυκό που έχουμε όλο το χρόνο, το καλοκαίρι δεν πάει διακοπές, αλλά συνεχίζει να μας ακολουθεί. Κι όταν έχουμε μπροστά μας πληθώρα παγωτών και ανάλογων δροσερών γλυκισμάτων, δύσκολα μπορούμε να αντισταθούμε -εκτός κι αν έχουμε εναλλακτική. Την ώρα, λοιπόν, που σας έρθει μια λιγούρα για προφιτερόλ, παγωτό ή κάποιο άλλο αντίστοιχο γλυκό γεμάτο λιπαρά, δοκιμάστε κάποια από τις παρακάτω επιλογές: ανανά στο γκριλ με ρούμι και φιστίκια πεκάν, ροδάκινα στο γκριλ με βατόμουρα και μέλι, παγωμένα σκουρόχρωμα κεράσια, μια παγωμένη μπανάνα με επικάλυψη σκούρας σοκολάτας, παγωμένα σταφύλια κ.ο.κ. ή απλώς αναζητήστε τα παγωτά με τα χαμηλά λιπαρά.

clickatlife.gr



via http://www.verikoko.net/search/label/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1



Ο 6χρονος Ζακ Ταχίρ, από το Σάλφορντ, πάσχει από μια σπανιότατη ασθένεια. Την Πίκα. Πρόκειται για μια ασθένεια που κάνει το μικρό αυτό παιδί να μην ξεχωρίζει τι τρώει.



Ο μικρός Ζαχ, τρώει τα πάντα και δεν αναφερόμαστε σε φαγητά, φρούτα, ή λαχανικά, αλλά όταν λέμε τα πάντα κυριολεκτούμε. Αυτό άλλωστε είναι και το γνώρισμα της Πίκα. Τρώει μη βρώσιμα αντικείμενα και έχει ”αντικαταστήσει” το φαγητό με αντικείμενα που βρίσκονται στο σπίτι του.


Το βίντεο που θα δείτε τραβήχτηκε στα 6α γενέθλια του Ζακ. Η μητέρα του δεν του έκανε δώρο κάποιο παιχνίδι ή κάποιο ρούχο, αλλά διαμόρφωσε το δωμάτιο του έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο από τα πράγματα που τρώει ο μικρός.


”Ανησυχώ πολύ. Τον επιβλέπω και μάλιστα έχουμε τοποθετήσει κάμερα στο δωμάτιό του αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να τον προστατεύσω. Όλα γίνονται ασυναίσθητα, δεν καταλαβαίνει πως αυτό που κάνει είναι επιβλαβές για την υγεία του” δηλώνει η μητέρα του, Rachel στο βίντεο.



Ο Ζακ ξεκίνησε να τρώει ξύλινες σανίδες και τις περσίδες του δωματίου του και κατέληξε να δοκιμάζει μέχρι και τους σοβάδες από τους τοίχους. Άλλωστε η ασθένεια αυτή χαρακτηρίζεται από όρεξη για ουσίες που σε μεγάλο βαθμό είναι μη θρεπτικές, όπως ο πηλός, η κιμωλία, το χώμα η άμμος κ.α Η Πίκα εμφανίζεται κυρίως σε παιδιά με αυτισμό. Ο μικρός Ζακ είναι και αυτός αυτιστικός.


Είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη πάθηση και θέλει συνέχεια την προσοχή κάποιου διότι μπορεί επίσης να οδηγήσει σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να χρειαστεί το παιδί να μπει χειρουργείο για εντερική απόφραξη, αφού τρώει πράγματα που δεν χωνεύονται και φράζουν το έντερο, ενώ επειδή η διατροφή δεν είναι αυτή που πρέπει κινδυνεύει από διατροφικές ελλείψεις.


Δείτε το βίντεο :



iatropedia.gr



via http://www.to-gamato.com/search/label/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91


Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε στον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου Δράμας ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ξανθόπουλος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλη Σούσο και τους προϊσταμένους της ίδιας υπηρεσίας Θόδωρο Σιδηρόπουλο και Νίκη Κεφαλίδου, προκειμένου να εξετασθεί η πορεία εκτέλεσης των έργων στην περιοχή.


Από πλευράς του Δήμου στην σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο, πλην του Δημάρχου Μελέτη Μαυρίδη παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Παντελής Καραϊσαρλής, Δημήτρης Σίγγος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σεφερίδης. Ο κ. Ξανθόπουλος κατ’ εντολή του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, παρέδωσε στο Δήμαρχο την απόφαση ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Περιθωρίου», προϋπολογισμού 1.340.000,000 €.


Στη σύσκεψη επίσης εξετάσθηκαν η ετοιμότητα προς ένταξη στο ΕΣΠΑ των μελετών για την κτιριακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Κάτω Νευροκοπίου και την κατασκευή του νέου δωδεκαθέσιου Δημοτικού Σχολείου. Μετέπειτα ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συνοδευόμενος από τους μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δράμας, επισκέφθηκε το εργοτάξιο του έργου της Παράκαμψης του Νευροκοπίου προκειμένου να έχει ιδία γνώση για την πρόοδο των εργασιών.

Ο κ. Ξανθόπουλος στις δηλώσεις του ανέφερε πως «οι επισκέψεις εργασίας είναι χρήσιμες διότι επί τόπου εξετάζονται τα προβλήματα, συζητούνται με τους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών και δίνονται λύσεις. Συγχρόνως είχαμε την δυνατότητα με την αυτοψία που πραγματοποιήσαμε να διαπιστώσουμε ότι το μεγάλο έργο της παράκαμψης του Νευροκοπίου προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και θα είναι έτοιμο πριν τον Απρίλιο του 2014. Ευχαριστώ για τις προσπάθειες τους, τους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κάτω Νευροκοπίου».






via http://piazzadelpopolo.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1


Αποτέλεσε μια από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες στη δεκαετία του ’90. Πλέον, είναι μεν...





μανούλα, αλλά το σεξ απίλ της, δεν το έχει χάσει.



Ο λόγος, για την Τζένη Μπαλατσινού, που, πριν 16 χρόνια έκανε τους άνδρες να… «παραλύουν» κάθε φορά που έκανε φωτογράφιση.



Δείτε την πιο σέξι από ποτέ, σε φωτογράφιση από τα… παλιά:






via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Εάν θέλετε να μάθετε σε πιο ζώδιο ανήκετε βάση της ένταξης του 13ου ζωδίου ο ακόλουθος πίνακας θα σας βοηθήσει



Αιγόκερως : 20 Ιανουαρίου- 16 Φεβρουαρίου...





Υδροχόος: 16 Φεβρουαρίου- 11 Μαρτίου



Ιχθύς: 11 Μαρτίου- 18 Απριλίου



Κριός: 18 Απριλίου- 13 Μαΐου



Ταύρος: 13 Μαϊου- 21 Ιουνίου



Δίδυμος: 21 Ιουνίου - 20 Ιουλίου



Καρκίνος: 20 Ιουλίου - 10 Αυγούστου



Λέων: 10 Αυγούστου- 16 Σεπτεμβρίου



Παρθένος: 16 Σεπτεμβρίου - 30 Οκτωβρίου



Ζυγός: 30 Οκτωβρίου- 23 Νοεμβρίου



Σκορπιός: Νοέμβριος 23 - 29 Νοεμβρίου



Οφιούχος: 29 Νοεμβρίου - 17 Δεκεμβρίου



Τοξότης: 17 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου



Αρχαία Ελληνική Αστρολογία.



Με τις σωστές μετρήσεις, καταλήγουμε στην Αρχαία Ελληνική Αστρολογία, η οποία έχει 13 ζώδια, με διαφορετικές χρονικές διάρκειες:



18 Δεκ. - 18 Ιαν. = Τοξότης ή Κένταυρος (32 μέρες) - Άρτεμης



19 Ιαν. - 15 Φεβ. = Αιγόκερως ή Παν ( 28 μέρες) - Εστία



16 Φεβ. - 11 Μαρ. = Υδροχόος ή Γανυμήδης ( 24 μέρες) - Ήρα



12 Μαρ. - 18 Απρ. = Ιχθύς ( 38 μέρες ) - Ποσειδώνας



19 Απρ. - 13 Μαίου = Κριός ή Άρνειος ( 25 μέρες) - Αθηνά



14 Μαιου - 19 Ιουν. = Ταύρος ή Σιδώνειος Τάυρος ( 37 μέρες ) - Αφροδίτη



20 Ιουν. - 20 Ιουλ. = Δίδυμοι ή Διόσκουροι( 31 μέρες ) - Απόλλωνας



21 Ιουλ. - 9 Αυγ. = Καρκίνος ( 20 μέρες ) - Ερμής



10 Αυγ. - 15 Σεπτ. = Λέων ή Βασιλίσκος ( 37 μέρες ) - Δίας



16 Σεπτ. - 30 Οκτ. = Παρθένος ή Δίκη ( 45 μέρες ) - Δήμητρα



31 Οκτ. - 22 Νοεμ. = Ζυγός ή Χήλαι Σκορπιού ( 23 μέρες ) - Ήφαιστος



23 Νοεμ. - 29 Νοεμ. = Σκορπιός ( 7 μέρες ) - Άρης



30 Νοεμ. - 17 Δεκ. = Οφιούχος ( 18 μέρες ) - Διόνυσος



Ο Κένταυρος καθορίζει την μοίρα την πνευματικότητα και την θρησκεία.



Ο Παν καθορίζει την μοίρα των εξουσιών και των τιμών.



Ο Γανυμήδης καθορίζει την μοίρα της φιλίας.



Ο Ιχθύς καθορίζει την μοίρα του εσώτερου ψυχισμού και της έχθρας.



Ο Άρνειος καθορίζει την μοίρα της ζωής.



Ο Ταύρος καθορίζει την μοίρα του πλούτου.



Οι Διόσκουροι καθορίζουν την μοίρα της αδελφότητας.



Ο Καρκίνος καθορίζει την μοίρα της συγγένειας - οικογένειας.



Ο Βασιλίσκος καθορίζει την μοίρα των τεχνών.



Η Δίκη ξαθορίζει την μοίρα της υγείας.



Οι ... αι Χήλαι Σκορπιού καθορίζουν την μοίρα την μοίρα του γάμου.



Ο Σκορπιός καθορίζει την μοίρα του θανάτου. Ο Οφιούχος καθορίζει την μοίρα της μυήσεως.



via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/Gossip


Ξεκόλλα από το pc…Η κοπέλα περιμένει…








































































































via http://planet-greece.blogspot.com/search/label/funny%20videos